Kilpailukalenteri ja peli-illat

Shakkiseura Gambiitti on Vantaalla toimiva shakkikerho. Järjestämme toimintaa myös Helsingissä. Aloittelevien pelaajien on luontevaa tulla toimintaan mukaan peli-illoissamme järjestettävän alkeisopetuksen kautta. Hieman kokeneemmille pelaajille peli-illoissa on tarjolla valmennusta ja harjoitusvastustajia. Gambiitin joukkueet osallistuvat Suomen ja Helsingin shakkiliittojen järjestämiin joukkuekilpailuihin.

Gambiitin kilpailukalenteri keväälle 2023

 • Ohjelma julkaistaan lähipäivinä
    Tutustu muihin kilpailuihin Suomen shakkiliiton kilpailukalenterissa.

    Gambiitin peli-illat keväällä 2023

    Peli-iltamme järjestetään torstaisin klo 18.15-21.00 Vantaalla Koivukylän asukastilassa (Hakopolku 2, Koivukylä Vantaa). Pelaamisen ja alkeisopetuksen lisäksi illoissa järjestetään pelianalyysejä ja eri aihepiirien harjoittelua. Harjoitteluun voi halutessaan tuoda tutkittavaksi aihepiiriin liittyviä pelejä. Peli-illat ovat osallistujille maksuttomia. Kevään ensimmäinen peli-ilta järjestetään 12.1.2023.

    Helsingin Shakkiareenalla (Hiomotie 10, Pitäjänmäki Helsinki) pelaamme Gambiitin vartteja keskiviikkoisin. Peliaika on 10 minuuttia + 5 sekuntia lisäaikaa per siirto. Illan aikana pelataan 5 kierrosta. Pelit käynnistyvät klo 18.00. Osallistumismaksu on 4 euroa gambiittilaisilta, 3 euroa nuorilta ja 5 euroa muilta pelaajilta. Keväänn ensimmäiset vartit järjestetään 18.1.2023.

    Pauli Laitinen (valkeilla) vastaan Janne Hytönen Gambiitin syysturnauksessa 2019