Kilpailukalenteri ja peli-illat

Kiitos kaikille kevään 2023 peli-iltoihin osallistuneille! Koivukylän peli-illat ja Shakkiareenan keskiviikkopelit käynnistyvät kesätauon jälkeen syyskuun alussa. Mahdollisista heinäkuun kesäpikapeleistä tiedotetaan sivuston uutisissa. 

Shakkiseura Gambiitti on Vantaalla toimiva shakkikerho. Järjestämme toimintaa myös Helsingissä. Aloittelevien pelaajien on luontevaa tulla toimintaan mukaan peli-illoissamme järjestettävän alkeisopetuksen kautta. Hieman kokeneemmille pelaajille peli-illoissa on tarjolla valmennusta ja harjoitusvastustajia. Gambiitin joukkueet osallistuvat Suomen ja Helsingin shakkiliittojen järjestämiin joukkuekilpailuihin.

Gambiitin kilpailukalenteri syksylle 2023

 • Ohjelma julkaistaan kesän aikana, kun JSM-joukkuesarjan peliohjelma valmistuu.
    Tutustu muihin kilpailuihin Suomen shakkiliiton kilpailukalenterissa.

    Gambiitin peli-illat syksyllä 2023

    Peli-iltamme järjestetään torstaisin klo 18.30-21.00 Vantaalla Koivukylän asukastilassa (Hakopolku 2, Koivukylä Vantaa). Pelaamisen ja alkeisopetuksen lisäksi illoissa järjestetään pelianalyysejä ja eri aihepiirien harjoittelua. Harjoitteluun voi halutessaan tuoda tutkittavaksi aihepiiriin liittyviä pelejä. Peli-illat ovat osallistujille maksuttomia. Syksyn ensimmäinen peli-ilta järjestetään 7.9.2023.

    Helsingin Shakkiareenalla (Hiomotie 10, Pitäjänmäki Helsinki) pelaamme Gambiitin vartteja keskiviikkoisin. Peliaika on 10 minuuttia + 5 sekuntia lisäaikaa per siirto. Illan aikana pelataan 5 kierrosta. Pelit käynnistyvät klo 18.00. Osallistumismaksu on 4 euroa gambiittilaisilta, 3 euroa nuorilta ja 5 euroa muilta pelaajilta. Syksyn ensimmäiset vartit järjestetään 6.9.2023.

    Pauli Laitinen (valkeilla) vastaan Janne Hytönen Gambiitin syysturnauksessa 2019