På svenska

Schacksällskapet Gambiten

Schacksällskapet Gambiten är en schackklubb i Vanda, Finland. Vi har verksamhet både i Vanda och i Helsingfors. Vår klubb är ett bra val för spelare från Vanda, Helsingfors, Kervo, Tusby och Träskända. Vi välkomnar både nybörjare och erfarna spelare. Vänligen ta kontakt till
Kalle Kumpulainen för mera information, eller kom till våra klubbkvällar i Björkby, Vanda.

Kontaktinformation: Kalle Kumpulainen (email: ktkumpul@gmail.com, tel. 050 443 1762)

Klubbkvällarna i Björkby, Vanda

Våra klubbkvällar hålls på torsdagar i invånarlokal Kafnetti. Vi börjar klockan 18.15 och slutar ungefär 20.30-21.00. Kafnettis adress är Rautkallionkatu 3, Vanda (400 meter från Björkby tågstation). I klubbkvällarna spelar vi rapid och blixtschack, och analyserar spel samt löser uppgifter. Nybörjare får gratis undervisning och träning. Klubbkvällarna är gratis för alla.

Varannan vecka turnering med speltiden 10 minuter + 5 sekunder inkrement i Schackarenan i Helsingfors

Gambiten arrangerar varannan vecka på tisdagar en 5 ronders turnering i Schackarenan, Helsingfors.
Arenans adress är Gjuterivägen 10, Sockenbacka. Anmälningen till turneringen börjar klockan 18.00 och turneringen börjar klockan 18.15. Speltiden är 10 minuter + 5 sekunder tilläggstid per drag per spelare. Deltagandet kostar 3 euro för Gambitens medlemmar och 4 euro för icke-medlemmar. Kolla datumet för den nästa turneringen från Gambitens tävlingskalendern.

Pågående partier i Schackarenan i Helsingfors