sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Joukkueiden SM-sarja 12.9.2020

 Shakin SM-sarja käynnistyi lauantaina 12.9. II- ja III-divisioonan otteluilla SM-liigan ja I-divisioonan aloituksen siirryttyä lokakuulle. Gambiitin joukkueista 3. ja 4. pääsivät aloittamaan kautensa kotiotteluilla.

Gambiitti 3

Kolmosjoukkueemme kohtasi Käpylän Shakkikerho 3:n. Gambiitti lähti otteluun ennakkosuosikkina selvästi korkeampien selolukujen turvin. Pelit onnistuivat hienosti, ja kotijoukkue otti ottelusta varman 4-0 voiton.
Gambiitti 3 - KäpSK 3  4-0

Tiilikainen Mikko       - Akkanen Timo         1-0
Mannberg Henry        - Toivola Timo         1-0
Hiltunen Jari         - Mäkinen Matti         1-0
Koskinen Erkki        - Wahlbäck Stefan        ½-½
Lehtelä Antti         - Hiisiö Pasi          1-0

Gambiitti 4

Nelosella oli vastassaan EtVaS:in yllätysvalmis nuorisojoukkue. Ottelussa ei tällä kertaa nähty suurempia yllätyksiä kotijoukkue Gambiitin hakiessa 3-1 voiton. Gambiitin riveissä ensimmäistä kertaa pelannut Juho Kahlos voitti hienosti debyyttipelinsä.
Gambiitti 4 - EtVaS 5  3-1

Laitinen Jarmo        - Aapola Volter         0-1
Ristoja Aulikki        - Patosalmi Samu        ½-½
Laitinen Pauli        - Jungman Juha         1-0
Hytönen Janne         - Lallukka Eloisa        1-0
Kahlos Juho          - Patosalmi Aarne        1-0

1 kommentti:

 1. Eikö yllätyksiä? Miltä näyttää pelipöytäkirja Aulikki Ristoja vs. Samu Patosalmi? Siirtoja tehty vasta 10, valkeilla ilmeinen voittoasema, mutta lopputulos remissi?!
  Selitys löytyy pelaajan isän vaatimuksista: hän vaati pelin keskeyttämistä ja minulle häviötä, koska olin ajoittain ilman maskia. En ollut pitänyt sitä kaiken aikaa naamallani, koska join ahkerasti kahvia ja limpsaa. Huomasin myös, ettei naapuripelaajillakaan ollut maskia. Kiukutteluni ja "neuvonpito" ulkona pelaajan isän ja Henry Mannbergin kesken toi sentään tasapelin, vaikka sekin on sinällään outo ratkaisu. Jatkossa en osallistu peleihin, joissa maski on pakollinen, koska tulen huonovointiseksi. Visiiriä siis odottelen. t. Aulikki

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.